رفتن به نوشته‌ها

زرشک پلو با مرغ مجلسی

زرشک pilaf با مرغ به سبک رستوران
نام مهمانانی که به ذهن شما خطور می کند زرشک پلو با مرغ اولین غذایی که به ذهن شما خطور می کند ، زرشک پلو با مرغ است. این غذا به دلیل محبوبیت زیاد و این واقعیت که تقریباً کسی نیست که دوستش داشته باشد زرشک پلو با مرغ یکی از اولین انتخاب های مهمانی است….

طرز تهیه مرغ برای 15 نفر

نام مهمانانی که به ذهن شما خطور می کند اولین غذایی زرشک پلو با مرغ که به ذهن شما خطور می کند ، زرشک پلو با مرغ است. این غذا به دلیل محبوبیت زیاد و این واقعیت که تقریباً کسی نیست که آن را دوست داشته باشد ، یکی از اولین گزینه های مهمانی است. نحوه تهیه زرشک پلو با مرغ به هیچ وجه کار دشواری زرشک پلو با مرغ و پیچیده ای نیست ، اما بدون شک نکاتی وجود دارد که هنگام پختن این غذا باید رعایت شود تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

در اینجا سعی کردم تمام نکات مربوط به تهیه زرشک پلو با مرغ و رستوران را برای شما بیان کنم. البته روشهای مختلفی برای تهیه این غذا وجود دارد و توضیح زیر تجربه خود من است. این بسیار خوب خواهد بود اگر می توانید در مورد تجربیات زرشک پلو با مرغ خود در تهیه این غذای ایرانی برای ما بگویید.

مرغ مجلسی زعفرانی

ویدئوی یک دقیقه ای در مورد نحوه تهیه زرشک زرشک با مرغ
بیننده ویدیو

00:00
01:18

دستور سریع
نمک ، فلفل و زردچوبه را به مرغ اضافه کنید زرشک پلو با مرغ ، به طوری که در تمام قسمت های آن خیس شود و چند ساعت در یخچال بگذارید تا طعم آن بخورد (اگر عجله دارید ، نیازی به یخچال آن ندارید).
مرغ را کاملاً در مقداری روغن سرخ کنید تا هر دو طرف آن را برشته و طلایی شوند.
پیاز را در همان روغن خرد کنید و سرخ کنید. تغییر رنگ پیاز ضروری نیست. بعد از اینکه کمی سبک شد ، هویج و کرفس را اضافه کرده و سرخ کنید.

طرز تهیه مرغ مجلسی برای ۳۰ نفر

رب گوجه فرنگی را به سبزیجات اضافه کرده زرشک پلو با مرغ و کاملاً سرخ کنید تا رب باز شود.
حدود 2 لیوان آب اضافه کنید و قطعات مرغ سرخ شده را اضافه کنید و نمک را اندازه بگیرید.
آن را درون یک کاسه بگذارید و بگذارید خورش حدوداً یک ساعت یا دو به آرامی بپزد. در پایان پخت و پز مقداری زعفران دم کرده و کمی آب لیمو ترش اضافه کنید.
زرشک را به مدت یک ساعت خیس کنید و در زرشک پلو با مرغ یک کره با یک یا دو قاشق شکر آنرا سرخ کنید. 30 ثانیه کافی است. زعفران دم کرده را به زرشک اضافه کرده و گرما را خاموش کنید. مقداری از برنج آماده شده را به زرشک زرشک پلو با مرغ اضافه کنید تا مخلوط زعفران و زرشک را با برنج مخلوط کنید. زمان خدمت را کنار بگذارید.
عناصر
مرغ دو تکه (ران کامل یا پستان)
1 پیاز متوسط
کرفس دو یا سه تکه می کند
هویج یک عدد متوسط ​​است
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

آموزش تصویری مرغ مجلسی

نمک ، فلفل و زردچوبه
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
روغن
زعفران دم کرده
برنج پخته شده
زرشک + شکر + کره
تکه های مرغ چقدر بزرگ هستند؟
اگر می خواهید بسیار ظریف و شیک باشد ، زرشک پلو با مرغ بهتر است کل مرغ را به چهار قطعه خرد کنید. یعنی پاهای مرغ و ران مرغ باید در کنار هم باشند زرشک پلو با مرغ و سینه ها پر باشد. اما اگر خودخواه تر هستید یا نیازی به دیدن تکه ها ندارید بسیار بزرگ است (زیرا واقعاً برای یک نفر خیلی زیاد است) می توانید زرشک پلو با مرغ کل مرغ را به هشت قطعه خرد کنید ، یعنی پاهای مرغ و ران مرغ جدا شده و سینه ها همچنین به دو قطعه تقسیم می شوند.

منتشر شده در دسته‌بندی نشده

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *